woensdag 30 mei 2012

Meer energie


Weet jij waar je energie van krijgt? Het is heerlijk wanneer je ergens mee bezig bent waar je energie van krijgt. Het lijkt alsof het vanzelf gaat, je vergeet alles om je heen en als je op je horloge kijkt denk je: "Is het al zo laat?"

Weet je wat juist energie kost? Wanneer ben je geforceerd met iets bezig? Het lijkt alsof er geen beweging in zit. Het kost je enorm veel moeite en je schiet niet op. Het voelt alsof je vooruit moet komen in een bad met stroop.

Goed om voor jezelf eens op een rijtje te zetten welke mensen en situaties jou energie kosten en welke juist energie opleveren. Alleen wanneer je weet hoe het met jouw energie zit kan je hier bewust mee omgaan. Je kan dan bewust kiezen wat je wel doet en met wie je wel omgaat en welke mensen en situaties je beter kunt vermijden.

Jezelf zijn betekent ook kiezen waar je energie van krijgt want als je energie ergens van krijgt dan past het bij je. Door de dingen te doen die bij je passen kan je gepassioneerd leven en werken en volop genieten van je leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten