maandag 6 augustus 2012

Ervaring van Robert

Hoe heeft Robert de Spaanse Inspiratieweek in Spanje ervaren?


Marleen Heins is een dame die je, na haar te hebben ontmoet, nooit meer zult vergeten. Na slechts een paar gesprekken had ze zicht op mijn leven, maakte ze haarscherpe analyses en bood ze helderheid aangaande mijn situatie en doelen voor de toekomst.

Marleen heeft het zeldzame vermogen om vanuit onverwachte invalshoeken tegen zaken aan te kijken die jou bezig houden. En die leiden tot nieuwe, verrassende inzichten over jezelf. Haar manier van werken is vriendelijk, ontspannen maar doortastend. Marleen is intelligent, ze inspireert, motiveert en geeft energie.

Haar positieve houding ten aanzien van het leven is aanstekelijk en bewonderenswaardig. Wie een paar dagen met haar optrekt voelt zich weer herboren en heeft weer zin in de toekomst. Marleen is een bijzondere, hartelijke dame, die haar vak verstaat en daarmee respect afdwingt. Als je bij haar bent lijkt alles een stuk zonniger. Maar dat laatste kan ook aan Spanje liggen.

Zij gebruikt de fantastische Spaanse natuur als decor voor haar werkzaamheden. En dat, in combinatie met de in de eigen vallei bereide Cava, de hartelijkheid van de plaatselijke bevolking en het indrukwekkende comfort en het heerlijke eten van het hotel, maakt een training van Marleen Heins onvergetelijk en onweerstaanbaar.

Er is dan ook maar een conclusie mogelijk; Wie zichzelf verder wil ONT-wikkelen, nieuwe inzichten wil vergaren en zichzelf een groot cadeau wil geven, raad ik aan om deze Inspiratie-week te volgen. 
Ik kan oprecht niet anders dan haar recommanderen.

Robert Busscher, journalist.

Wil je meer weten over de Inspiratieweken van M-pulse? www.m-pulse.nl
Snel meer inspiratie nodig? Download gratis het eBook: www.m-pulse.nl/ebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten