dinsdag 6 november 2012

Loslaten

Wat is dat toch dat we zo graag willen vasthouden? Zelfs al is een situatie helemaal niet zo ideaal. We houden vaak liever vast aan de bekende ellende dan dat we open staan voor iets heel nieuws.

Zolang je in je veilige comfortzone blijft, loop je geen risico. Tenminste dat idee heb je. Onzin natuurlijk want een veilig leven bestaat niet. Het is onmogelijk om alles onder controle te hebben (of houden).

Wanneer je voldoende vertrouwen hebt in jezelf en weet dat alles altijd goed zal komen dan kan je loslaten. Je kunt niet meer doen dan je best. Van je fouten leer je. Als iets niet meteen lukt, bedenk dan dat het NOG niet is gelukt. De winnaar is de verliezer die niet opgeeft. Dit zijn overtuigingen die je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Zodra je loslaat staan alle mogelijkheden voor je open!

Er moet eerst een deurtje dicht voordat er een nieuwe deur open kan.
Het helpt je om op te ruimen wat je niet langer nodig hebt. Door op te ruimen creëer je ruimte. Deze ruimte geeft je nieuwe mogelijkheden en nieuwe perspectieven. Hoe meer mogelijkheden je hebt. Hoe groter je kans op geluk en succes.

Wanneer je in je veilige comfortzone blijft dan creëer je jouw eigen gevangenis. Je loopt het risico dat je in een routine terecht komt. Alleen wanneer je loslaat sta je open voor nieuwe mogelijkheden. Soms stoot je je neus en soms ontdek je een nieuwe passie!

Gun jezelf een Spaanse Inspiratiereis en begin met loslaten! www.m-pulse.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten