woensdag 21 november 2012

Spaanse Inspiratiereis NIEUWS

Zoals beloofd houd ik jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen hier in Spanje. De eerste mensen die de Spaanse Inspiratiereis hebben geboekt zijn enthousiast. Je kunt hun bevindingen lezen op mijn website bij Referenties.

De prijs bleek voor veel mensen toch een te grote belemmering daarom heb ik de prijs aangepast.

Voor € 1995,- kan je een individuele Spaanse Inspiratiereis boeken. Dit betekent dat je iedere dag 1 op 1 wordt gecoacht in een Prikkelsessie van 2,5 uur. De prijs is inclusief 4 overnachtingen (ma t/m vrij) en alle maaltijden voor 5 dagen. De drankjes tijdens de Prikkelsessies en maaltijden en het transfer van en naar het vliegveld. Ook de dagelijkse ontspanningsoefeningen zijn inclusief.

Een aantal activiteiten zijn inclusief zoals een tocht met de jeep door de bergen en/of de verschillende baaien langs de kust. Een heerlijke ontspannende rebalancing massage en een spectaculaire bergwandeling.

Optioneel zijn er allerlei activiteiten bij te boeken, denk hierbij aan een excursie met een squad of boot, een wijn- of olijfolieproeverij, golfen, paardrijden scubadiving enz.

De vlucht is niet bij de prijs inbegrepen omdat de prijs van de vlucht nogal varieert (vanaf € 65,- voor een retourvlucht). Uiteraard help ik je graag bij het boeken van een voordelige vlucht.

Deze Inspiratiereis is ideaal voor mensen die even een pas op de plaats willen maken en zichzelf willen opladen. Na deze week ben je weer vol energie en goede ideeën, je weet hoe je de balans tussen werk en privé optimaliseert en hoe je gepassioneerd kunt leven en werken.

Meer info op mijn website: http://www.m-pulse.nl
Gratis eBook downloaden “Prikkels om je te inspireren” : http://www.m-pulse.nl/ebook

Mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/SpaansePrikkel
Foto' s op Pinterest: http://pinterest.com/spaanseprikkel

2 opmerkingen:

  1. Chapeau Marleen! Jouw initiatieven zien ook in Spanje als van ouds. Zakelijk Verleiden zit jou in het bloed. Prachtig om daar deze Internationale-, Sfeervolle- & Mensgerichte focus aan toe te voegen. Ik zal jouw link aanreiken bij Flevum Executive. Veel succes en alle goeds bij alles wat je doet!

    BeantwoordenVerwijderen