vrijdag 19 juni 2015

M- pulse en Refugio Marnes


M-pulse organiseert Inspiratiereizen voor mensen uit Nederland die even uit de hectiek van alledag willen en een pas op de plaats willen maken. Nadenken waar je voor staat en waar je voor gaat.

Weg uit je eigen omgeving en genieten van het prachtige binnenland van de Costa Blanca. Binnen een paar uur zie je mensen hier tot rust komen. De gejaagde blik verdwijnt uit hun ogen en hun lichaam begint te ontspannen. Mensen genieten hier volop van alle kleuren en geuren, de intense smaken van de (h)eerlijke maaltijden en de wijn en cava uit eigen vallei.

Iedere morgen een prikkelend gesprek waar je aan het denken wordt gezet, inzicht in jezelf krijgt en waar mogelijk nieuwe perspectieven opdoet. Je gaat energiek en vol goede ideeën terug naar huis. In de middag en avond is het tijd voor ontspanning en activiteiten die worden afgestemd op je eigen voorkeuren. (Jeeptocht, bergwandeling, yoga, boottocht, paardrijden, fietsen, schilderen enz.)


Overnachten op het eco landgoed van Refugio Marnes is een belevenis op zich. Heel comfortabel zonder onnodige opsmuk in alle rust genieten van de natuur.

Voor mensen die hier hun vakantie doorbrengen biedt M-pulse de mogelijkheid om in de campo van Xaló (Jalón) een Inspiratielunch te ervaren. Tijdens een heerlijke 3 gangenlunch krijg je een aantal opdrachten om het beste uit jezelf te halen en volop te genieten. Wat vind jij belangrijk en leuk om te doen? Wat zijn jouw talenten en kan je die (nog) beter benutten? Waar krijg jij energie van? Is het mogelijk om vaker flow te ervaren? Wat levert het jou op om vaker in het nu te leven? Hou je genoeg van jezelf?

Op een plezierige en speelse manier ga je aan de slag. Trek voor deze lunch ruim 3 uur uit. Je kunt deze lunch individueel boeken of in een kleine groep tot maximaal 6 personen.

Marleen Heins van M-pulse kookt zelf voor haar gasten en begeleidt de lunch.
De kosten voor deze lunch zijn vanaf 3 personen € 35,- per persoon, voor 2 personen
€ 50,- p.p. en voor 1 persoon € 75,- p.p.

Meer info:  http://www.m-pulse.nl/spaanse-inspiratie-lunchGeen opmerkingen:

Een reactie posten