vrijdag 14 augustus 2015

Spaanse Inspiratiereis

De Spaanse Inspiratiereis van M-pulse is een perfecte combi van aan jezelf werken, jezelf persoonlijk ontwikkelen, bewuster te worden en een heerlijke vakantie om te genieten van al het moois dat Spanje heeft te bieden.

De prachtige natuur, het (h)eerlijke eten, de wijn en cava uit de eigen vallei en activiteiten, ontspanning en inspanning, maken het makkelijker om even pas op de plaats te maken. Weg uit de dagelijkse hectiek kun je jezelf focussen op al het positieve in je leven.Hoe trek je meer positiviteit aan? Hoe haal je het beste uit jezelf? Hoe geniet je volop? Dat is voor iedereen anders en heel persoonlijk. De Spaanse Inspiratiereis is daarom een ontdekkingstocht, een avontuur om erachter te komen waar jij voor staat en waar jij voor wilt gaan.

Volop genieten en het beste uit jezelf halen is niet altijd eenvoudig. Vaak zit je vast aan een bepaald patroon. Je past je aan, aan je omgeving en doet de dingen die anderen van jou verwachten. Hierdoor weet je misschien niet meer precies wat jezelf leuk en belangrijk vindt.

Geef jezelf de ruimte door afscheid te nemen van jouw beperkende overtuigingen die je vasthouden op de plaats waar je niet wil zijn (werk, huis of wat dan ook) en die je weghouden van wie je werkelijk wilt zijn.

Leer je zelf weer kennen zodat je bewust kunt kiezen om het beste van jezelf te laten zien en volop te genieten!

Meer info: www.m-pulse.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten